Zdravo, Tereza! 2

Zdravo, Tereza! 2 - Tereza Poljanič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tereza Poljanič
DIMENZIJA
7,33 MB
IME DATOTEKE
Zdravo, Tereza! 2.pdf
ISBN
3793025725774

OPIS

Pa smo dobili drugo sezono kuharske knjige Zdravo, Tereza! Kuharske knjige razmetane po tleh, popackane s pirino moko, porisani listi, ki dišijo po kokosovem olju, iz računalnika glasno žvižga gangsterska glasba, tri mokre krpe na tleh in dve na pultu dobivajo skrb vzbujajoč vonj, prstni odtisi po vseh možnih ročkah moj razburkani kreativni proces ustvarjanja različnih zdravih receptov. Naj se s to mislijo naš kuharski maraton spet začne! Dobrodošli v nadaljevanju moje zdrave kuharije.V drugi sezoni knjige Zdravo, Tereza! najdemo vse recepte iz druge sezone oddaje in tehnike, kako z lahkoto kuhati okusne, zdrave jedi s sestavinami, ki jih ima čisto vsak v svoji shrambi in so prijazne za vsak žep. Iz vaše kuhinje bodo zadišale omamne zdrave rižote, športni prigrizki, barviti krožniki za otroke in tudi slovenske jedi, narejene na Terezin način. Vsak recept nas popelje na zdravo in okusno gastronomsko potovanje. ?

Potem ko nas je Tereza Poljaničv oddaji Zdravo, Tereza!presenečala s kuharskimi izzivi in pripravami receptov na drugem koncu sveta, na Novi Zelandiji, se prikupna svetlolaska podaja na popotovanje po Sloveniji.S kamero in željo po odkrivanju domače zdrave hrane je odkrivala skrite kotičke Slovenije ... Zdravo, Tereza je dodal/a naslovni video. 9.128 Followers · Spletno mesto za zdravje in dobro počutje Zdravo, Tereza je nova kulinarična oddaja POP TV.

... Sestavine • 1 konzerva polnomastnega kokosovega mleka • 1 jedilna žlica tapiokinega škroba • 2 probiotični kapsuli Priprava Sprva zmešajte kokosovo mleko s tapioko.

POVEZANE KNJIGE