Vse moje Amerike

Vse moje Amerike - Štefan Kardoš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Štefan Kardoš
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Vse moje Amerike.pdf
ISBN
3215274126350

OPIS

Stalni krog bralcev, ki jih privlačijo Kardoševe raznovrstne pisateljske strategije, prepletanje različnih žanrov, pomenska večplastnost, široka jezikovna paleta in izbran, bodo prišli na svoj račun tudi pri branju romana Vse moje Amerike, družinskem romanu, ki ga je pisatelj posvetil prekmurskim emigrantom v Ameriko.V njem se na ozadju vojn in migracij prepletejo usode prebivalcev treh zaselkov goričke vasi Križevci od konca 1. svetovne vojne do prvih let po 2. svetovni vojni, s teh poti pa vodijo v današnji čas steze spomina, ki ga skušajo njihovi potomci zavarovati pred pozabo.

24. maj 2018 ob 11:08 Štefan Kardoš: Vse moje Amerike.

svetovni vojni, s teh poti pa vodijo v današnji čas steze spomina, ki ga skušajo njihovi ... Vse moje Amerike: Štefan Kardoš . Tweet.

POVEZANE KNJIGE