To je žoga

To je žoga - Beck Stanton, Matt Stanton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beck Stanton, Matt Stanton
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
To je žoga.pdf
ISBN
2903303414001

OPIS

Saj veste, da imate vedno prav? V-E-D-N-O. Ja, no, čas je, da pridejo na vrsto otroci.Zato bo vse, kar boste prebrali v tej knjigi, narobe. Ampak nič hudega, saj vas bodo otroci popravili. In to jim bo blazno všeč!To je žoga je knjiga, ki spodbuja dialog med otroki in starši, buri domišljijo in razvija kritično mišljenje. Zabavne zamenjave otroka pritegnejo k pozornemu poslušanju, v branje pa je vnesen element igrivosti. Otrok se iz pasivnega poslušalca spremeni v aktivnega soustvarjalca in hkrati vadi različne pojme – oblike, barve, živali, izraze obraze. Knjiga vsebuje še spremno besedo Eve Hrovat Kuhar, družinske in vedenjske terapevtke, ki je dodala priporočila za starše in vzgojitelje.

Nogometna žoga . Baseball žoga Košarkarska žoga.

8.524 všečkov · O tem govori 40 oseb · 4.357 oseb je bilo tu. Vse živo v živo! »Ko je žoga v zraku, je težko upoštevati socialno distanco.

POVEZANE KNJIGE