Spomini mojstra

Spomini mojstra - Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe, Adamus Saint-Germain | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe, Adamus Saint-Germain
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Spomini mojstra.pdf
ISBN
2633982925111

OPIS

Knjiga Spomini mojstra je posvečena Mojstru in učencu, ki sta znotraj vsakega izmed nas. Mojster je tisti moder in potrpežljiv notranji glas, ki je vedno prisoten, vedno sočuten, ampak ga učenec zaradi hrupa v vsakdanjem življenju pogosto ne sliši. Mojster je že v nas, je že razsvetljen, doživel je že Realizacijo in nikoli ni oddaljen več kot en sam dih.Učenec je zagnan, človek poln dvomov in obupan iskalec. Učenec ve, da je v življenju več, ampak ne ve kaj je to, ali kako bi do tja prišel. Kljub temu učenec hodi naprej po poti. Žene ga neizprosno iskanje združitve z globokim notranjim vedenjem, ne glede na to, kako dolgo traja in kaj vse mora prenesti.V tej knjigi, kot tudi v življenju, sta Mojster in učenec enaka.

V njih se boste prepoznali kot učenec in kot mojster. Knjiga Spomini mojstra je posvečena Mojstru in učencu, ki sta znotraj vsakega izmed nas.Mojster je moder in potrpežljiv notranji glas, ki je vedno prisoten, vedno sočuten, ampak ga učenec zaradi hrupa v vsakdanjem življenju ... Knjiga Spomini mojstra je posvečena Mojstru in učencu, ki sta znotraj vsakega izmed nas.

Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Hoppe, Geoffrey (avtor) Hoppe, Linda (avtor) Saint-Germain, Adamus (z enoto povezano ime) Pavček, Tjaša (prevajalec) Vir. knjige.

POVEZANE KNJIGE