Skrivnosti dobrega vina

Skrivnosti dobrega vina - Tatjana Košmerl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Košmerl
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti dobrega vina.pdf
ISBN
7401525046013

OPIS

Priznana slovenska strokovnjakinja, profesorica dr. Tatjana Košmerl z Biotehniške fakultete v Ljubljani, ki tudi v znanstvenem delu veliko časa posveča izboljšavam na področju kakovosti vin, je pripravila poučno knjigo za vinarje, poznavalce in zahtevnejše ljubitelje dobrega vina. Knjiga je lepo oblikovana in privlačna na pogled, zato je primerna tudi za izbrano darilo, ki bo razširilo in poglobilo posameznikovo vedenje o vinu.

Košmerl, Tatjana. Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Ljubljana : Kmečki glas, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-203-469-6 COBISS.SI-ID - 290094080 ... Skrivnosti dobrega vina.

Knjiga je lepo oblikovana in privlačna na pogled, zato je primerna tudi za izbrano darilo, ki bo razširilo in poglobilo posameznikovo vedenje o vinu. ... Vedno moraš iskati neko ravnotežje med vsemi dejavniki, ki lahko naredijo boljše vino," nas Gašper popelje v skrivnosti dobrega vina.

POVEZANE KNJIGE