Samotni otok

Samotni otok - Ines Hrain | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ines Hrain
DIMENZIJA
5,14 MB
IME DATOTEKE
Samotni otok.pdf
ISBN
8500092465845

OPIS

Tisto poletje nanese, da se njihove poti na morju križajo. Že doma sklenejo, da bodo en dan preživeli skupaj na Silbi. Emina skuje načrt, kako bo omrežila svojo prastaro ljubezen.

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite in v celoti vam bomo vrnili kupnino (odstop od pogodbe sklenjene na daljavo brez razlogov). Dugi otok se lahko pohvali z eno od najlepših plaž na hrvaški obali. To je Saharun, peščena plaža, ki pa že dolgo ni več samotna in neodkrita.

Hrain, Ines. Vrsta gradiva - roman ; za mladino (nad 14 let) Založništvo in izdelava - Hoče : Skrivnost, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6936-83-5 COBISS.SI-ID - 290751488 Povezava(-e): DobreKnjige ... ŽENSKA ZA SAMOTNI OTOK, POLJUB GROMA IN VSE ŽIVLJENJE V PRGIŠČU SPOMINOV.

POVEZANE KNJIGE