Samotni otok

Samotni otok - Ines Hrain | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ines Hrain
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Samotni otok.pdf
ISBN
3300669224270

OPIS

Tisto poletje nanese, da se njihove poti na morju križajo. Že doma sklenejo, da bodo en dan preživeli skupaj na Silbi. Emina skuje načrt, kako bo omrežila svojo prastaro ljubezen.

Smo leta 2037, berlinski zid ni padel in Švedsko priključijo velikemu avtokratskemu vzhodnemu bloku. Anna Francis je marljiva birokratka, vendar njena preteklost ni brezmadežna.

Če izpolni naslednjo nalogo, bodo njeni prekrški pozabljeni. Poznate zgodbo o Martini, ki stanuje v loncu in njenem prijatelju Dečku, ptičjem strašilu, ki prihaja k njej na obisk s svojega polja? Najprej je bila Martina sama, lepega dne pa je v njen svet vstopilo … ptičje strašilo! Sprva sta bila oba malce presenečena in negotova, kmalu pa sta postala neločljiva prijatelja. Kaj vse počneta skupaj! Igrata se, raziskujeta, ustvarjata, si ... Jonas je prepričan, da sta odkrila samotni otok, na katerem so ljudožerci.

POVEZANE KNJIGE