Samo ljubezen

Samo ljubezen - Sverre Henmo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sverre Henmo
DIMENZIJA
7,1 MB
IME DATOTEKE
Samo ljubezen.pdf
ISBN
6841781213971

OPIS

Zgodba Samo ljubezen je pronicljiv portret skoraj čisto običajnega vsakdana najstnika: prijateljstva, prve zaljubljenosti, doma, šole in glasbe. Portret odraščanja, prvih resnejših odločitev in izkušenj, ki se niti ne zdijo usodne. Toda življenje je nepredvidljivo.

Poznaš me bolj kot se ti zdi, čeprav zatiskaš si oči, ko me gledaš, vidiš to, kar si. Dolgo časa si iskal, kar si mislil, da je prav, a na koncu le eno boš ... Samo Ljubezen Lyrics: Srce veliko kakor svet / Nasmeh in iskrica v očeh / In beseda poznaš jo tudi ti / V življenju mnogo je poti / Ne išči sreče kjer je ni / Le poslušaj kar srce ti govori ... Ljubezen ni nekaj, kar pride samo po sebi in prav tako ni nekaj, kar ostane samo po sebi.

Zelo pomembno dejstvo je, da gre za stanje. Ljubezen ni nekaj, kar pride samo po sebi in prav tako ni nekaj, kar ostane samo po sebi.

POVEZANE KNJIGE