Ročne spretnosti

Ročne spretnosti - Lucinda Ganderton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucinda Ganderton
DIMENZIJA
6,38 MB
IME DATOTEKE
Ročne spretnosti.pdf
ISBN
3233187293934

OPIS

V knjigi se boste srečali s tradicionalnimi ročnimi spretnostmi in novimi ustvarjalnimi načini dela. V sedmih poglavjih boste spoznali vezenje, gobeline, krpanje in prešivanje, okrasne našitke, pletenje in kvačkanje, v zadnjem poglavju pa več posebnih načinov dela. Vsako poglavje vsebuje podpoglavje, kjer so podrobno predstavljene tehnike. V knjigi je 75 zanimivih izdelkov, tako da boste lahko tehnike preskusili tudi v praksi. Fotografije in kratka, jasna navodila vas bodo korakoma vodili k cilju. Šablone, mreže in vzorce boste našli v zadnjem delu knjige.

Spodbudite otrokovo koncentracijo, organizacijo, kreativnost in ročne spretnosti. Wild!Science program obsega paleto vznemirljivih setov s praktičnimi realnimi poskusi namenjenih otrokom! Ustvarjalna delavnica - Velika knjiga ročnih spretnosti, tehnik in izdelkov .

Ravno nasprotno. V dobi plastike in masovne proizvodnje so unikatni, ročno izdelani izdelki vedno bolj cenjeni.

POVEZANE KNJIGE