Prodam Rozinkota

Prodam Rozinkota - Care Santos | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Care Santos
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Prodam Rozinkota.pdf
ISBN
7292660080019

OPIS

Oskar ne prenese več svojega mlajšega brata in sestavi si seznam, na katerega uvrsti več kot deset stvari, ki ga motijo. Na žalost pa je Nora med poletnimi počitnicami v New Yorku in brez nje Oskar ne zna rešiti svoje težave. Še dobro, da sodobna tehnologija pomaga, da so dobri prijatelji kljub vsemu lahko blizu.Knjiga je oblikovana v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo in se smatra kot didaktični material.

Prelistaj me. Dodaj v košarico Popolna omama: droge v tretjem rajhu.

marcem 2017 se na povabilo založbe Malinc v Sloveniji mudi izjemno priljubljena in večkrat nagrajena španska pisateljica Care Santos.Med sedmimi šolami, ki jih s prevajalko svojih literarnih del dr. Barbaro Pregelj namerava obiskati v Sloveniji, je tudi OŠ Marije Vere..

POVEZANE KNJIGE