Potepi po Sloveniji

Potepi po Sloveniji - Janez Medvešek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Medvešek
DIMENZIJA
9,34 MB
IME DATOTEKE
Potepi po Sloveniji.pdf
ISBN
1374070817671

OPIS

Na potep malo drugačeSvojevrsten vodnik po Sloveniji, ki priča, da je v slehernem koščku naše deželice mogoče doživeti veliko lepega - na izlete pa vabi tudi tiste, ki ne zmorejo hoje in za gibanje potrebujejo oporo spremljevalca ali kak pripomoček. Zato so izleti izbrani tako, da so dostopni tudi starejšim in gibalno oviranim.Vodnik potepov po naši čudoviti Sloveniji se pri izbiri izletov ne zgleduje po obiskanosti posameznega kraja, tudi ne po znamenitostih v njegovem središču ali bližnji okolici. Poudariti želi, da je prav sleherni košček naše deželice slikovit in zanimiv, torej vreden obiska - predvsem pa je lahko izletniški cilj, ki nas napolni z bogastvom razgledov po bližnji in daljni okolici. Res je v Sloveniji mnogo čudovitih razgledišč, ki v primernem vremenu ponesejo naš pogled v daljave. Pa ni nujno, da bi se morali za to povzpeti na najvišje vrhove …Če izbiramo izlete tako, da mislimo na starejše in na naše gibalno ovirane prijatelje, bomo lahko pospremili na izlet tudi kakega poškodovanega prijatelja med okrevanjem. Ali pa bomo na tak izlet pospremili družinico z zelo majhnim dojenčkom. Podatek, da na izletu v izbranem kraju naš najmlajši počiva v vozičku, pomaga mladi družini, da lahko medtem sestricam ali bratcem razkazuje lepote Slovenije.Več informacij dostopnih tudi na spletni strani: www.izlet-na-vozicku.siO avtorju: Janez Medvešek (rojen 1952) se je do svoje upokojitve preživljal s slikanjem. Zdaj pa se predvsem posveča svoji veliki strasti – fotografiji. Veliko fotografij je nastalo na izletih, na katerih sta z ženo prepotovala več kot 300.000 km. S svojih potepov ustvarja fotozgodbe o slovenski naravni in kulturni dediščini, ki so postale kar njegov zaščitni znak in dosežejo na medmrežju doma in v tujini tudi do 10.000 ogledov. Živi in dela v Dragomlju pri Domžalah.

Ker se Slovenska turistična organizacija trudi ... Potepi po Sloveniji : vodnik za starejše in gibalno ovirane Naloži sliko. Naloži datoteko ...

Na podlagi 0 ocen. Napišite svoje mnenje | Preberi mnenja.

POVEZANE KNJIGE