Ozaveščanju naproti

Ozaveščanju naproti - Kornelija Pope Toth | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kornelija Pope Toth
DIMENZIJA
7,34 MB
IME DATOTEKE
Ozaveščanju naproti.pdf
ISBN
8025166144870

OPIS

"Rada bi vam predala znanje, pridobljeno tekom mojega aktivnega življenja, posvečenega iskanju pravega vzroka za bolezni in zdravljenju bolnega človeka. Moje raziskave in izkušnje so dokazale resničnost hipoteze o tem, da »trpimo zaradi grehov«, torej hudobij, večinoma potlačenih v naši podzavesti. Prav tako sem uspela priti do nedvoumnih podatkov, ki jasno dokazujejo neveljavnost, celo škodljivost popularnih metod, baziranih na pozitivnih afirmacijah in samoprogramiranju.Postalo je jasno, da popularna miselnost vodi v propad. Zavedanje in metoda ozaveščanja sta edina, ki nas lahko rešita iz tega."

16. BOSMANS, Phil.Ne pozabi na veselje.Celje: Celjska Mohorjeva družba: Društvo Mohorjeva družba, 2017.

POZNI zapleti pri bolnikih z okvaro hrbtenjače / [urednik Rajmond Šavrin]. - Ljubljana : Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije - Soča, 2015.

POVEZANE KNJIGE