Neskončna modrost akaških zapisov

Neskončna modrost akaških zapisov - Lisa Barnett | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Barnett
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Neskončna modrost akaških zapisov.pdf
ISBN
6698507471337

OPIS

Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje Akaške modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih Akaških zapisov. S pomočjo knjige se boste naučili: - umetnosti postavljanja vprašanj, na katere boste prejeli odgovore, ki bodo spremenili vaše življenje na bolje,- kako se osvoboditi karme, dušnih pogodb in zavez, ki vas vežejo na negativne življenjske vzorce,- zdravilnih orodij Akaških mojstrov, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjem razreševanju starih težav in ustvarjanju - življenja v skladu z vašim življenjskim poslanstvom,- vibracijskih ključev (svetih molitev) za enostaven, neposreden in lahek dostop do Akaških zapisov.Lisa Barnett je združila svoje najuspešnejše tehnike, strategije, bližnjice in modrosti, ki jih lahko kadar koli in kjer koli zdaj uporabite sami. Kaj so Akaški zapisi? V Akaških zapisih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij. Ne glede na to, kako mlada ali stara duša ste, vaši Akaški zapisi vsebujejo vse vaše misli, občutke, slaba ter dobra dejanja, ki ste jih opravili v tem in preteklih življenjih. Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje. o avtorici Lisa je mednarodno znana avtorica, učiteljica in zdravilka, ki ima že več kot 20 let izkušenj na področju duhovnega zdravilstva. Leta 2005 je ustanovila Šolo za spoznavanje Akaške Modrosti, v kateri ljudem predaja številna orodja za zdravljenje s pomočjo Akaških zapisov. S svojimi učenci deli brezpogojno ljubezen, vodstvo in modrost, ki jih preko Svetih Molitev prejema od Mojstrov Akaških zapisov. Preko tečajev in knjig ljudi predaja molitve in energijska zdravilna orodja z namenom, da se tudi sami povežejo z lastnimi Akaškimi zapisi.

Podobni izdelki. Biologija prepričanj Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje.

natis Založništvo in izdelava - Maribor : Zavod Gaia Planet, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-94248-1- ... Neskončna modrost Akaških zapisov Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje Akaške modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih ... Feb 2, 2019 - Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Informacije Akaških zapisov segajo v daljno preteklost in prav tako - v neomejeno prihodnost.

POVEZANE KNJIGE