Možgani

Možgani - Jack Challoner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jack Challoner
DIMENZIJA
12,48 MB
IME DATOTEKE
Možgani.pdf
ISBN
2812235870740

OPIS

Od gibanja pa do govora, dihanja in oblikovanja spominov – vse to počnejo tvoji možgani. S to neverjetno knjigo boš odkril, kako pomembno vsak del možganov prispeva k tvojemu obstoju. Nato uporabi Obogateno resničnost, da skeniraš svoje možgane in osvetliš posamezne dele!

Požgani možgani; David Perlmutter »Tu sem zato, da vam dopovem, da geni prav nič ne odločajo o usodi vaših možganov. Da bolezen ni neizbežnost.

Brskamo po svetu nevroznanosti - na poljuden način ter s pomočjo domačih in tujih strokovnjakov. Požgani možgani je slovenski naslov uspešnice doktorja Davida Perlmutterja, v kateri je žitarice, ogljikove hidrate in enostavne sladkorje označil za tihe ubijalce naših možganov. Prepričan je, da povzročajo Alzheimerjevo bolezen, anksioznost, depresijo, kronične glavobole in druga nevrološka obolenja. Možgani so najkompleksnejši in najbolj dovršen organ v našem telesu, sestavljeni iz več kot 100 milijard živčnih celic, ki iz okolja (zunanjega in notranjega) sprejemajo informacije in se nanje odzivajo.

POVEZANE KNJIGE