Kitov vrt

Kitov vrt - Toon Tellegen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Toon Tellegen
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
Kitov vrt.pdf
ISBN
4228624157198

OPIS

Kit že ima fontano, manjka mu le vrt, ki bi jo obkrožal. Zato piše kobilici, ki z goro vrtnarskih pripomočkov začne delati in na kitovem hrbtu ustvari krasen vrt, ki razveseljuje vse živali. No, vse razen ene.Kitov vrt je osupljiva slikanica, ki jo odlikujejo prefinjena preprostost stavkov, sporočilnost dela, humornost besedila, spretno definirani liki ter ganljiv zaključek, ki kliče k nadaljnjemu dialogu. Vedre ilustracije so polne zabavnih detajlov, ilustratorka se spretno igra z barvami in vešče kombinira celostranske ter manjše ilustracije. Kitov vrt je zaslužna prejemnica nizozemske nagrade zilveren griffel za mladinsko književnost.

2017 // Komentarjev še ni. Moj blog je moj bunker.

ribjih mladic in jih posesa v usta s sunkovitimi gibi, nato pa odfiltrira z gostim sitom med škrgami. ii kitov vrt t. tellegen zaloŽba miŠ 2017 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Kiti so pomemben člen v naravnem ekosistemu, zato jih moramo spoštovati in varovati.

POVEZANE KNJIGE