Kako otroci po svetu praznujejo praznike

Kako otroci po svetu praznujejo praznike - Pavla Hanáčková, Helena Haraštová | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavla Hanáčková, Helena Haraštová
DIMENZIJA
12,14 MB
IME DATOTEKE
Kako otroci po svetu praznujejo praznike.pdf
ISBN
4179150937198

OPIS

Dobra družba, dobra hrana in pijača ter predvsem veliko zabave – vsi imamo radi praznike!Toda si se kdaj spraševal, kako se veselijo ljudje v drugih državah? Skupaj bomo obiskali številna praznovanja, vsako je drugačno. Kako je videti noč čarovnic na Irskem ali timkat v Etiopiji? Kakšni so običaji ob praznovanju hanuke?Spoznal boš nove prijatelje, ki ti bodo povedali vse o svoji kulturi. Pripravljen na raziskovanje?Po vsem svetu je čas za praznovanje!

danska •na boŽiČni veČer ponekod otroci Škratu pripravijo mleČno kaŠo in toplo pivo. •Škrat nato otrokom prinese darila.

Sicer velja za krščanski praznik, a ga načeloma praznujejo vse verske skupnosti ter tudi tisti, ki ne pripadajo nobenemu verskemu prepričanju. Le redko pa se zgodi, da se vprašamo, kako božični čas preživljajo drugje po svetu. Si se kdaj spraševal, kako božič praznujejo drugod po svetu? Kljub temu da ga praznujejo skoraj vsepovsod, najdemo veliko razlik.

POVEZANE KNJIGE