Izzivi sodobne vzgoje

Izzivi sodobne vzgoje - Eva Hrovat Kuhar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Hrovat Kuhar
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Izzivi sodobne vzgoje.pdf
ISBN
8778839239907

OPIS

Priročnik za vse sodobne mlade starše prinaša oprijemljive predloge, kako v današnjem hitrem, digitalnem svetu ohranjati družinsko sožitje. Knjiga se osredotoča predvsem na vzgojo mlajših otrok – od malčkov do vstopa v šolo – torej na najbolj pomembno obdobje v otrokovem duševnem razvoju.Izpod peresa psihologinje z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z otroki in družinami prihaja praktični priročnik, ki pred bralcem razpira zagate sodobne vzgoje in prinaša nasvete za njihovo reševanje. Čudežnega recepta ni, a z ljubeznijo, potrpežljivostjo in postavljanjem ustreznih meja, se lahko uspešno soočimo z vsemi kriznimi trenutki od izpadov trme pa do preizkušanja starševske avtoritete, uživamo z otroki in z njimi preživimo čim več lepih trenutkih. Ti bodo, ko se bo otrok oziral nazaj na svoje otroštvo, šteli največ. V priročniku se avtorica posveča predvsem vzgoji mlajših otrok – od malčkov do vstopa v šolo. Gre za ključna leta, ko starši postavljamo temelje: temelje za meje, ki bodo otroka usmerile v želeno obnašanje in mu pomagale skozi življenje, in temelje za tople medsebojne odnose, ki ga bodo greli in opogumljali skozi vse življenje.

Vse ostalo ne dosega izrabe razvojne kapacitete in njenega potenciala. Izzivi sodobne vzgoje Andreja Semolič razvojni koncept pedokinetika RAZVOJNI ZAGONI Dinamična življenska/vitalna sila, IZZIVI IN PASTI SODOBNE VZGOJE .

Zato si zatiskajo oči, ko otrok ravna napak, ali pa si mislijo, da tisto uro, ko imajo čas za otroka, že ne bodo težili. V želji, da bi otroku vedno in povsod ugodili, mu zgladijo vsako oviro, da se otrok ne bi ... Tako v strokovnih in akademskih razpravah o državljanski vzgoji kot tudi v vsakdanji pedagoški praksi se pogosto soočamo s problemi in izzivi, na kate...

POVEZANE KNJIGE