Izvir solza

Izvir solza - Jean Vanier | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean Vanier
DIMENZIJA
6,55 MB
IME DATOTEKE
Izvir solza.pdf
ISBN
8752055579707

OPIS

Kje izvirajo solze? Tako se vpraša avtor Vanier in nas v tej knjigi želi popeljati k temu izviru in tej skrivnosti. V šestih dneh, kolikor trajajo duhovne vaje, nas vabi, da skozi tri meditacije dnevno stopimo na notranjo pot do samega sebe. To ni pot žalosti ali obupa, temveč je pot resnice, tolažbe in upanja.Jean Vanier pravi, da vsak izmed nas v svoji edinosti ni poklican, da bi najprej »nekaj naredil«, ampak da bi sebe prepoznal kot ljubljenega. In vsakdo je poklican, da prepozna dar drugega, še posebno dar ubogih, majhnih, zapuščenih, vseh, ki jih naša družba zavrača. Morda ravno v tem trenutku iščemo nekaj, kar bi osmislilo naše življenje, morda pa smo prebogati, prepolni načrtov ali nasprotno, preveč užaloščeni. Ni važno! Jean nam govori, da je vedno čas, da stopimo na pot …

Nevede, pomotoma, kar tako… le šala zate je bila, mene pa boli, srce mi krvavi… ne vem, če preživelo bo. Potovanja z Agencijo Oskar vam nudijo popolno potovalno doživetje. Postanite del družine oskarjevih sopotnikov 21.

Župan Marjan Hribar je zaželel, da izvir cvička zaživi kot turistična atrakcija, ki jo obišče čim več ljudi: od blizu in ... 9 O, da bi bila moja glava voda in moje oči izvir solza!+ Tedaj bi lahko dan in noč jokal za pobitimi sinovi hčere mojega ljudstva.+ Daniel 9:3 Sveto pismo - prevod novi svet Vsaka solza je potrditev, da smo ljubili in da nam je bilo globoko mar. Če si dovolimo popolnoma potopiti se v žalovanje, se sčasoma raztopijo začetne boleče misli in občutki, raztopita se obup in praznina, ki ju nadomesti sladka hvaležnost za čas, ki smo ga mi in naši ljubljeni preživeli skupaj. Jean Vanier (* 10.

POVEZANE KNJIGE