Intuicija

Intuicija - Osho | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Intuicija.pdf
ISBN
1454017370775

OPIS

Intuicije se ne da pojasniti znanstveno, saj je neznanstvena in nerazumna. Je nekaj, kar presega um. Je nekaj, kar ne izvira iz uma. Je nekaj, kar izvira iz točke, ki se je um sploh ne zaveda. Lahko jo občuti, ne zna pa je pojasniti.Intuicija omogoči, da človek postane moder – temu lahko rečete razsvetljenje, prebujenje; gre zgolj za različni poimenovanji modrosti. Modrost izvira iz srca in ni stvar intelekta. Modrost izvira iz skrajnih globin vaše biti, ne iz glave.Intuicija prinaša smisel, obilje, radost, blagoslove. Razkrije vam skrivnosti obstoja, prinaša izjemno tišino, spokojnost, ki je nič ne more zmotiti in vam je nihče ne more odvzeti. Ko se razcveti, ko postane nenehno dostopen vir, lahko zaprete oči in se ji prepustite. Vedno vas bo usmerila pravilno. Je vaš notranji vodnik. Ko začne delovati, ne potrebujete nobenega zunanjega guruja, ki bi vam svetoval.Intuicija vas vodi samo k vam. Ni odvisna, nima potrebe po drugem; od tod njena lepota, svoboda in neodvisnost. Intuicija je vzvišeno stanje, ko ne potrebujemo ničesar. Tako polna sebe je, da ni prostora za kar koli drugega.Kot pravi Osho, ko bo vaša intuicija začela delovati, boste prvič zares postali človek.Intuicija je samo zrcalo. Ne ustvarja ničesar, samo odseva. Odseva, kar je.

Za tiste, ki smo jasnovidci in nosimo močne intuitivne darove je intuicija dar, preko katerega prejemajo in interpretiramo sporočila ... Vsako leto pod okriljem Šole Intuicija nastajajo novi izobraževalni tečaji, kot odgovor na potrebe hitro spreminjajočega se časa. V letu 2015 je Šola Intuicije doživela svojo idejno prenovo in se razširila tudi na t.i.

Zelo razširjeno je mnenje, ki sledi Jungovi teoriji (), da intuicija prihaja iz nezavednega dela, da je glas notranjosti, ki mu je dobro prisluhniti v vsaki situaciji. Spet druga teorija pravi, da intuicija izhaja iz desne polovice možganov (2), ki ima sposobnost ... Angelska Intuicija™ je avtorski izobraževalni program, namenjen posameznikom, ki se čutijo poklicani pomagati planetu ob prehodu na višjo raven bivanja.

POVEZANE KNJIGE