Energijski preskok

Energijski preskok - Eva Zevnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Zevnik
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Energijski preskok.pdf
ISBN
9409603004396

OPIS

Knjiga Energijski preskok v sebi nosi spoznanja za življenje, ki nas samodejno vodijo v razsvetljenje.Na poti do popolnosti bomo skupaj spoznavali sedem življenjskih korakov, ki bodo okrepili našo energijo, zdravje, srečo, ljubezen, mir in svobodo, na koncu pa bomo energijsko preskočili.Energijskemu preskoku lahko rečemo tudi skok, proces, evolucija, vzdigovanje, transfer ali prehod skozi zvezdna vrata oziroma portal.Odprimo ta portal in osvobodimo duhovno silo, ki v sebi nosi moč uresničitve vsake želje, ter odkorakajmo v želeni svet.

karmično število. To je naš najbolj intimen del in ga zaupamo samo določenim osebam in spremenimo energijo s pozicije dve na pozicijo tri - to se zgodi normalno po približno letu dni. Lahko bi se zgodil miselni in energijski preskok svetovne in seveda slovenske vinarske panoge, kot se je zgodil z osamosvojitvijo Slovenije leta 1991, seveda tudi, oziroma predvsem, zaradi aktivacije nove generacije.

Strokovno znanje: Prejeli boste veliko različnih tehnik za delo z angeli in nadangeli pod strokovnim vodstvom. Znanje boste lahko uporabili tudi za poklicno kariero.

POVEZANE KNJIGE