Darilo

Darilo - Andreja Gregorič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Gregorič
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Darilo.pdf
ISBN
6528520722707

OPIS

Mimi ne ve, kaj bi.Ko zre skozi okno, mestni hrup požgečka njeno radovednost.Sprehodite se z njo po pisanih uličicah in odkrijte, kaj vse skrivajo …In poiščite tiste kotičke, v katerih radovedna Mimi spoznava,katera so najlepša in najboljša darila!O avtoriciLikovna umetnica Andreja Gregorič se je po diplomi na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila za pot ilustratorke. Redno razstavlja doma in v tujini, na bienalih v Bratislavi, Beogradu in drugod. Slikanice z njenimi ilustracijami so že dosegle Anglijo, Portugalsko in daljno Brazilijo, Hektor in duh po človeku pisatelja Dima Zupana pa je prejela nagrado desetnica 2010.

Vsak kupec, ki registrira svojo napravo v skladu s temi pogoji in določili, bo brez dodatnih stroškov prejel BT zvočnik. Darila, ki ga nameniš mami, ne moreš kupiti kar tako, na hitro in mimogrede, ker pač nekaj moraš kupiti. Darilo za mamo mora biti nekaj posebnega, skrbno izbrano in kupljeno s srcem.

Ideje za božična darila zanjo in zanj. Darilo za mamo.

POVEZANE KNJIGE