Darilo

Darilo - Andreja Gregorič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Gregorič
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Darilo.pdf
ISBN
3834159125539

OPIS

Mimi ne ve, kaj bi.Ko zre skozi okno, mestni hrup požgečka njeno radovednost.Sprehodite se z njo po pisanih uličicah in odkrijte, kaj vse skrivajo …In poiščite tiste kotičke, v katerih radovedna Mimi spoznava,katera so najlepša in najboljša darila!O avtoriciLikovna umetnica Andreja Gregorič se je po diplomi na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila za pot ilustratorke. Redno razstavlja doma in v tujini, na bienalih v Bratislavi, Beogradu in drugod. Slikanice z njenimi ilustracijami so že dosegle Anglijo, Portugalsko in daljno Brazilijo, Hektor in duh po človeku pisatelja Dima Zupana pa je prejela nagrado desetnica 2010.

Romantična razvajanja v dvoje. Romantična kopel v dvoje, Terme Paradiso, Dobova (Vrednostni bon, izvajalec storitev: VELNESS PARADISO, VALENTINA CVETKOVIČ s.p.) Iščete posebno idejo za darilo? Oglejte si ponudbo za aktivne, romantične, zabavne in edinstvene trenutke, ki jih bodo doživeli vaši obdarovanci.

Celotna akcijska ponudba Dostava Elektronska dostava Plačilo po predračunu Plačilo po povzetju Plačilo s kreditno kartico Varnost nakupa. Darilo velja za sprejeto ob podpisani darilni pogodbi, izročilni pogodbi, pogodbi o preužitku oziroma ob dejanskem sprejemu darila. Pri pogodbah o dosmrtnem preživljanju in pri darilnih pogodbah za primer smrti pa nastane davčna obveznost na dan smrti preživljanca oziroma na dan smrti darovalca. Če iščete personalizirana darila, ste prišli na pravo mesto.

POVEZANE KNJIGE