Črno belo

Črno belo - Žiga X. Gombač | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga X. Gombač
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Črno belo.pdf
ISBN
3583815843752

OPIS

Črno belo je zgodba o beli družini, ki živi v beli hiši sredi belega mesta, ki nujno potrebuje barve.Črno belo je zgodba o sprejemanju drugačnosti, o predsodkih, ki krojijo naša življenja in nas omejujejo, hkrati pa je zgodba o iskanju barv v črno-belem svetu – v »svetu, ki nujno potrebuje barve«, če uporabimo kar citat iz Gombačevega romana NK Svoboda. Aktualna in pereča družbena problematika je mojstrsko prenesena v literarni jezik, Stepančičeva domišljena ilustracija, ki v ospredje postavlja podrobnosti črno-belega sveta, pa Gombačevo besedilo le še nadgrajuje. Ilustratorjeva osredotočenost na podrobnosti je lep kontrast ozkogledosti črno-belega pogleda na svet in besedilo še dodatno opomenja.

Zakaj bi morala biti svet črno-bel, ko pa so njegove barve tako čudovite? črno-belo prevod v slovarju slovenščina - italijanščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Delo na črno, omogočanje dela na črno in zaposlovanje na črno je po Zakonu o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1) prepovedano.Po tem zakonu prav tako ni dovoljeno oglaševanje, če se ponuja ali oglašuje delo, ki se šteje za delo na črno, če se objavi potreba po delavcu za delo, ki ni ustrezno registrirano ter, če se oglašuje delo posameznika, ki se opravlja na ... Črno belo, Maribor, Slovenia.

Dve leti pozneje je zaslovel s filmoma Nedotakljivi in Brez izhoda. Črno-belo govedo. Barva in pigmentacija: Pri pasmi so možne številne variacije črne in bele barve od čisto črnih živali do skoraj čisto belih.

POVEZANE KNJIGE