Agencija za človeške vire

Agencija za človeške vire - Jani Kovačič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jani Kovačič
DIMENZIJA
8,47 MB
IME DATOTEKE
Agencija za človeške vire.pdf
ISBN
8362079557768

OPIS

Dvojnemu albumu Janija Kovačiča in Ane Pupedan z naslovom Besne pesmi, izdanemu pri založbi Radio Študent se naposled pridružuje še Janijeva pesniška knjiga Agencija za človeške vire. Kolektivne sanje bodo. Delovne organizacije bodo. Tovarišica z nageljnom bo. Tovariš knjigovodja bo. Metafora bo. Zgodovinski spomin bo. Splošna katastrofa bo. Kava za dva bo. Dom kulture bo. Brezpogojne kapitulacije ne bo. Pesniška eksplozija Janija Kovačiča je.Pesnik, ki je umel, da je človek nastal z naravno evolucijo (brez posebnega stvarjenja, brez popolne adaptacije, brez vnaprej dane uglašenosti med duhom in svetom), ki je neteološka in kaotična, bo v povezanih pesemskih nizih imenoval neimenljivo. Jani Kovačič, eden najvidnejših slovenskih kantavtorjev in izredno plodovit besedni ustvarjalec, pesnik, ki poje. Njegov opus obsega številne manj znane pesemske cikle, nemalo njih pa je odziv na dramatična dogajanja v zadnjem času (na čelu z begunsko problematiko, ki preizprašuje temelje evropskega človeka in humanizma).Izbor poezije in spremno besedo je pripravil Gregor Bauman. Grafike v knjigi so delo Boštjana Pavletiča.Natis je gmotno podprla Javna agencija za knjigo RS.Ustanovili smo Urad za intelektualno lastnino in Agencije za človeške vire.Z našimi plačljivimi tečaji pridobite znanja kot nikjer drugje!To je vaša dodana vrednost, prednost pred ostalimi!Lahko se zmenimo na obroke od vaših prvih zaslužkov.

Agencija za človeške vire Natis je gmotno podprla Javna agencija za knjigo RS. Ustanovili smo Urad za intelektualno lastnino in Agencije za človeške vire.

Referenca: EAS0/2020/TA/008. Rok za oddajo: 26/05/2020 - 13:00 (Bruseljski čas) Lokacija/-e: Valletta (Malta) Stopnja: AD 10.

POVEZANE KNJIGE