99 kuharic z dušo

99 kuharic z dušo - Iztok Ilich | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Ilich
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
99 kuharic z dušo.pdf
ISBN
4465955934070

OPIS

Kuharske knjige ali kuharice so tako kot vse knjige dobre in slabe. Dragocene in ničvredne. Zanimive in puščobne. Za nekaj ur ali za vse življenje.Tukaj je zbranih in na kratko, z nekaj več recepti, predstavljenih 99 takih, ki so vsaka zase nekaj posebnega. Imajo zgodbo in še kak presežek. Imajo dušo. večino so navdihnili jedilniki prazničnih dni, blagostanja, nekatere pa tudi iznajdljivost v stiskah in pomanjkanju. ob teh se je zlasti vredno uamisliti. Nekaj je dobro znanih, ovenčanih z nagradami in s priznanji, prevladujejo pa izdaje, ki so jih pripravile šole, društva, zavodi ali na svoj račun posameznkiki, prepričani, da je lokalno ali družinsko izročilo vredno ohraniti in posredovati še drugim.Pripovedujejo tudi o ljudeh, ki so jih napisali sami ali v veseli družbi, s seštevanjem znanja in izkušenj. Ali pa so njihovi uredniki znali zbuditi ustvarjalno zvedavost v najmlajših, da so še oni začeli raziskovati, poskušati in tradicionalnim okusom dodajati svoje zamisli.

Ali lokalov, kjer njihovi kuharji kuhajo s srcem. Živimo v času, ko se nas takšni "buzzwordi" dotaknejo in ljudje očitno pomislimo, da bodo takšne jedi oh in sploh.

slovenski (2) slovenski (2) Rok dobave. Rok dobave Vrednost iskanja ... Nekaj besed torej o knjigi 99 kuharic z dušo.

POVEZANE KNJIGE