Zgodbe o(b) zgodbah

Zgodbe o(b) zgodbah - Tina Kozin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Kozin
DIMENZIJA
12,64 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe o(b) zgodbah.pdf
ISBN
9349734105058

OPIS

Kritiško-esejistični knjižni prvenec Stritarjeve nagrajenke se loteva proznega pisanja dvanajstih slovenskih avtorjev zadnjega desetletja, pisateljev različnih generacij in slogovnih usmeritev (Miha Mazzini, Jurij Hudolin, Suzana Tratnik, Vinko Möderndorfer, Lucija Stepančič, Evald Flisar, Dušan Čater, Marko Sosič, Nataša Sukič, Veronika Simoniti, Peter Rezman, Davorin Lenko).

Dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d. do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja tedenskih namigov, idej in nasvetov. Joga je prastaro indijsko vedenje o tem, kako živeti polno življenje, izživeti svoj potencial in postati boljši človek.

a neprecenljivi trenutki v ljubezenskih zgodbah vsakega človeka s časom zbledijo in le redkih se spominjamo še leta ali desetletja po tistem, ko so se zgodili. Zagotovo v pozabo ne utonejo življenja pripadnikov družabne smetane - igralcev, televizijskih voditeljev, pevcev, športnikov, politikov ... V pričujoči publikaciji so zgodbe, ki jih je pisalo življenje našim članom društva.

POVEZANE KNJIGE