Visoke grede in vrtički v posodah

Visoke grede in vrtički v posodah - Miša Pušenjak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
4,83 MB
IME DATOTEKE
Visoke grede in vrtički v posodah.pdf
ISBN
2407404435610

OPIS

Priročnik prinaša najsodobnejša dognanja in nazorno slikovno gradivo vsem, ki si želijo postaviti visoke grede ali urediti vrtiček v posodah na balkonih in terasah. Bralca seznani s posebnostmi gojenja vrtnin na gomilah ter vzpodbuja, da si z njimi poveča površino pridelave na vrtu.

Bralca seznani s posebnostmi gojenja vrtnin na gomilah ter vzpodbuja, da si z ... Avtorica nas v knjigi Visoke grede in vrtički v posodah seznani z najsodobnejšimi dognanji in nazornim slikovnim gradivom za vse, ki želijo postaviti visoke grede ali urediti vrtiček v posodah na balkonih in terasah. Bralca seznani s posebnostmi gojenja vrtnin na gomilah ter spodbuja, da z njimi poveča površino pridelave na vrtu.

Priročnik prinaša najsodobnejša dognanja in nazorno slikovno gradivo vsem, ki si želijo postaviti visoke grede ali urediti vrtiček v posodah na balkonih in terasah. Bralca seznani s posebnostmi gojenja vrtnin na gomilah ter vzpodbuja, da si z ... Avtorica nas v knjigi Visoke grede in vrtički v posodah seznani z najsodobnejšimi dognanji in nazornim slikovnim gradivom za vse, ki želijo postaviti visoke grede ali urediti vrtiček v posodah na balkonih in terasah.

POVEZANE KNJIGE