Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje - Nada Rotovnik Kozjek, Marjan Žiberna | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nada Rotovnik Kozjek, Marjan Žiberna
DIMENZIJA
8,14 MB
IME DATOTEKE
Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje.pdf
ISBN
7629462964610

OPIS

Popolna začetnica na področju športa se pri 40. etih nepričakovano zaljubi v tek. Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna. Ampak teče. In sam to šteje. S tekom si priteče zadovoljstvo in dobro počutje. Svet je kar naenkrat lepši in ljudje se zdijo boljši.Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje je prijetno, sproščeno branje za ljubitelje teka, predvsem za ženske z družinskimi in službenimi obveznostmi, ki se v besedilu zlahka najdejo. Je nevsiljivo povabilo k ukvarjanju s tekom kot obliko sprostitve in skrbi za svoje telesno in duševno zdravje, ki prijazno odzvanja iz vsakega odstavka knjigeO AVTORICINatalija Pavlič je medicinska sestra v Psihiatrični kliniki Ljubljana. Njen delo je triizmensko, zato svoj prosti čas rada nameni teku, kolesarjenju in plavanju. Ko je pretekla svoj četrti polmaraton, je o tem želela povedati vsem in nastala je knjiga Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje.S sproščenim in duhovitim načinom pisanja vas bo popeljala skozi svoje tekaške podvige in vam ponudila vpogled v življenje ženske srednjih let, ki se je zaljubila v tek. Natalija je zaradi službenih izzivov pisala tudi o področju psihiatrije.

Založnik o knjigi Popolna začetnica na področju kateregakoli športa opiše svoje naključno srečanje s tekom pri 40. letih.

Vrsta gradiva - dokumentarna literatura ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. natis Založništvo in izdelava - Ljubljana : Pasadena, 2016 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6661-72- COBISS.SI-ID - 286933248 ... Natalija Pavlič is the author of Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje (3.60 avg rating, 5 ratings, 0 reviews, published 2016), Pasti zaznave (5.00 av... Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna.

POVEZANE KNJIGE