Rdeča prašna cesta

Rdeča prašna cesta - Jackie Kay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jackie Kay
DIMENZIJA
5,16 MB
IME DATOTEKE
Rdeča prašna cesta.pdf
ISBN
5281755558133

OPIS

Rdeča prašna cesta je pisateljičina avtobiografska pripoved o iskanju lastne identitete in odkrivanju svojih korenin – nigerijskih po očetu in škotskih po materi -, spopadanju s slabo prikritim rasizmom na Škotskem in drugod v 70. in 80. letih 20. stoletja ter o moči pripovedovanja zgodb. Svoje potovanje od Glasgowa do Lagosa v iskanju bioloških staršev, ki je polno preobratov, presenečenj, srečnih naključij in silovitih čustev, mojstrsko, brez sentimentalnosti, prepleta z distanco, humorjem in ljubeznijo.

Največja izbira začimb v Sloveniji. Rdeča pesa v prahu - Začimbe. Rdeča prašna cesta.

Založba Zala je izdala roman škotske avtorice Jackie Kay Rdeča prašna cesta in slikanico Andreje Gregorič Darilo. Jackie Kay: Rdeča prašna cesta 33,99 € 30,99 € Avtobiografska pripoved škotske pesnice in pisateljice o odkrivanju svojih korenin od Škotske do Nigerije. Dragi bralci, 16. leto izvajanja Bralne značke za odrasle prinaša nekaj sprememb.

POVEZANE KNJIGE