Rdeča laterna

Rdeča laterna - Max Leonard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Max Leonard
DIMENZIJA
4,2 MB
IME DATOTEKE
Rdeča laterna.pdf
ISBN
3865831801218

OPIS

TU JE ŠE NEKAJ PREDLOGOV KNJIG, KI SO NA VOLJO V ŠOLSKI KNJIŽNICI: Party Shop - Naročila oddana do 15h bodo poslana še danes in jih boste prejeli jutri po pošti Slovenija! Basetech BT-1575759 CLT led kamping laterna 80 lm preko USB-ja 243 g črna, oranžna ... Dirka po Franciji zato časti tudi tistega, ki v skupni razvrstitvi konča na zadnjem mestu, kar je prav posebna čast, neuradno priznanje pa se imenuje rdeča laterna - ime izvira iz opozorilne rdeče svetilke, ki je bila nekdaj obešena na zadnjem vagonu vlaka. No svoje ''rdeče laterna'' ima tudi najhitrejši šport, formula ena. Rdeča laterna je na voljo v 12 drugih jezikih.

Zadnjeuvrščeni kolesarji na Dirki po Franciji so velikokrat vplivali na ... Rdeča laterna. Puy de Dôme: prizorišče najslavnejših bitk (odsek iz poglavja) Rdeča laterna: zadnji kolesar na Dirki po Franciji Avtor: Max Leonard Naslov izvrinika: Lanterne rouge Založba: Aktivni mediji, 2016 Mehka vezava, 272 str.

POVEZANE KNJIGE