Pravi dogodek

Pravi dogodek - Emil Hakl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Hakl
DIMENZIJA
7,21 MB
IME DATOTEKE
Pravi dogodek.pdf
ISBN
1519953630308

OPIS

Kaj lahko stori povprečen posameznik, ko mu zaradi smešno majhnega dolga zarubijo celo hišo, ko njegova žena zaradi tega konča v norišnici, ko mu iz rok izpulijo stanovanje, v katerega je vložil vse prihranke, ko zaradi brezobzirnosti pravnikov naredi samomor njegov bližnji sorodnik? Taka in podobna vprašanja si med pogovori o računalniških igricah, ob pitju doma narejenega kalvadosa in pripovedovanju zabavnih anekdot o raznih prijateljih, znancih in neznancih zastavljajo trije moški srednjih let. Je na brezobzirno ravnanje institucij in elit potrebno odgovoriti z ustrezno brezobzirni prijemi ali pa se je bolje trudi čim bolj mirno nadaljevati z življenjem, ki je »sicer na splošno za en drek, hkrati pa še kar v redu«?

Posebej velik aplavz je požel režiser filma g. Peter Bratuša, ki se nam je pridružil v dvorani. Dogodek v mestu Gogi je drama slovenskega dramatika Slavka Gruma.Navdih zanjo je dobil med delom v umobolnici.

Alain Badiou (1937), eden najpomembnejših sodobnih filozofov, se je v svoji misli vselej znova vračal h gledališču. Lokacija Dogodek bomo izvedli v Hotelu Park na Taboru 9 v Ljubljani.1. Natančna navodila, kako do lokacije, vam bomo poslali na vaš email po tem, ko se boste prijavili na dogodek.

POVEZANE KNJIGE