Poletje pod lastovičjim zvonikom

Poletje pod lastovičjim zvonikom - Slavko Pregl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Poletje pod lastovičjim zvonikom.pdf
ISBN
5091135286581

OPIS

Ko v obmorskem mestecu ura v zvoniku nekega dne ne zbudi prebivalcev, gre vse narobe. Še dobro, da je med njimi tudi trojica Luka, Srečko in Tine, ki pokaže nekaj detektivske žilice. In še dobro, da jim na pomoč priskoči Martina, čeprav enega od njih tudi malo zmeša. Poletje pod lastovičjim zvonikom je, kot se za poletja spodobi, zabavno, tekma za župana mesta, ki se vname, je vroča in napeta, punca in fant, ki si padeta v oči, pa morskemu zraku dodata še pridih romantike.

Skubic, Andrej E.: Babi nima več telefona / Golazni iz omare / Ne bi smel odpreti tistih vrat Aktualni Levstikov nagrajenec za življenjsko delo Slavko Pregl je navdih za nov mladinski roman Poletje pod lastovičjim zvonikom našel v Piranu, kjer nekega jutra ni slišal mestnega zvona. Iz razmišljanja, kaj bi se mestu zgodilo, če bi to dejansko prenehalo biti, se je razvila zgodba, ki se ukvarja s to skrivnostjo. Poletje pod lastovičjim zvonikom Slavko Pregl 24,96 € Dodaj v košarico Čisti krik Siobhan Dowd 27,96 € Dodaj v košarico Sanje o belem štrpedu Marjana Moškrič 19,99 € Dodaj v košarico pregl: poletje pod lastoviČjim zvonikom sciezska: frank einstein steinhofel: mulca suhodolČan: koŠarkar naj bo, kolesar naj bo, ranta vraČa udarec suhodolČan: naoČnik in oČalnik, skriti dnevnik Šrut: lihoŽerci za vedno uspenski: stric fjodor, pes in maČek walliams: tiranska teta; zlobna zobarka Življenje.

Reiche, Dietlof: Hrček Franček na begu. Rozman, Andrej: Kako je Oskar postal detektiv.

POVEZANE KNJIGE