Pobalinka

Pobalinka - Tonja Jelen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tonja Jelen
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Pobalinka.pdf
ISBN
7584163087547

OPIS

Jantar Prijela je za deblo. Objela lepljivo razbrazdan steber. Roke polne iglic. Pika-pika stop. Vonja drevesa in gleda s človeške perspektive. Smrečje. Prepeva in se igra veter. Kolikokrat se je skrila med grmovje. Nič več pika-pika stop. Prisesala se je k lesu. Utopila bi se v jantarju. Zajezila bi čas in nekoč bi krasila pisalno mizo zmedenega človeka. Končno bi bila zaželeno darilo nikoli pozabljenega poletnega rojstnega dne.

Laure (Zoé Heran) je desetletna deklica, ki bi jo v kavbojkah, spodnji majici in s kratko pristriženo pričesko ... Pobalinka (Tomboy) Velika dvorana Hotela Paka Mladinski film, 82 minut Režija: Céline Sciamma Igrajo: Zoé Heran, Malonn Lévana, Jeanne Disson, Sophie Cattani, idr. Pobalinka (2018) družinski. angleški.

avgust 2019 16.50 | Piše: Blaž Kondža. Ključne besede: test vozila ford fiesta ST.

POVEZANE KNJIGE