Peter in čudežni rdeči kos Janez

Peter in čudežni rdeči kos Janez - Simon Mlakar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Mlakar
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Peter in čudežni rdeči kos Janez.pdf
ISBN
2802105253844

OPIS

Paštetožeru Petru pot prekriža čudežni rdeči kos Janez, s katerim se podata na pravo pustolovščino, pridružijo se še pretepaška (a prijazna) tajnica, popackan (a postaven) policist ter pregnani pisani ptiči. Ne verjamete? No, pokukajte med platnice.Zabavna pripoved o čudežnem kosu Janezu je obarvana s kančkom absurdističnega humorja in nonsens filozofije, mlajšemu bralcu pa se priljubi s popisom zabavnih pustolovščin, na katere se podata glavna junaka. Zabavne in podrobne barvite ilustracije, ki jih je prispeval stripar Izar Lunaček, duhovit roman še popestrijo.

Cena za BZ 15,96 EUR. Cena za člane BZ 13,97 EUR.

v Avignonu. V razmerah vsesplošne navzočnosti smrti, ki ne izbira svojih žrtev ne po socialnem stanu ne po spolu, ne po telesnih ne po duhovnih vrlinah ali slabostih, smo priče družbenemu ... Ko beseda nanese na Olimpijski komite Slovenije, je prva asociacija vedno Janez Kocijančič.

POVEZANE KNJIGE