Ne čakaj na vikend

Ne čakaj na vikend - Maja Golob | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Golob
DIMENZIJA
4,15 MB
IME DATOTEKE
Ne čakaj na vikend.pdf
ISBN
5976275158301

OPIS

‘Ne čakaj na vikend’ je osebna izpoved ženske, ki si je upala sanjati in je hotela vse: kariero, družino in svobodo, a je v nenehni dirki s časom in dokazovanju, da zmore in zna, popolnoma pozabila nase.Govori o pobegu iz udobnega življenja v korporativnem svetu; o premagovanju strahu ob začetkih v lastnem podjetju; o pasteh, ki ti grozijo, če si sam svoj šef in veselju, ko ustvariš zgodbo o uspehu.Avtorica odkrito opisuje svoje spopadanje z izzivom, kako uskladiti obveznosti v službi in doma, ter kako je vse skupaj postalo še težje, ko je postala mama. Razkriva, da je srečo iskala na povsem napačnih koncih, dokler je ni našla tam, kjer si nikoli ne bi mislila. Resnica ti bo vzela sapo.

Report a problem or upload files ... Ne čakaj na vikend Življenje. V nenehni dirki s časom se hitro ujamete v začaran krog zahtev, ki jih pred nas postavljajo služba, družina in okolica.

4,831 likes · 2 talking about this. Ne čakaj na vikend je skupnost vseh, ki hočemo od življenja VEČ: več ravnovesja med delom in zasebnim življenjem, več časa ZASE in bolj polno,... "Ne čakaj na vikend" - kako uskladiš delo, družino in čas zase ter zaživiš življenje svojih sanj - avtorice Maje Golob je tisti cukerček, ki ga moraš imeti na nočni omarici, zato da ga prelistaš, ko potrebuješ objem ali ko si želiš slišati, da bo vse še dobro.

POVEZANE KNJIGE