Naravne rešitve za radiacijo

Naravne rešitve za radiacijo - Sanja Lončar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Lončar
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Naravne rešitve za radiacijo.pdf
ISBN
3238118496939

OPIS

Sevanja, ki smo jim izpostavljeni, so iz dneva v dan večja. V knjigi Naravne rešitve za radiacijo je opisano, kako jih prepoznati in kar je še bolj pomembno, spoznati preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz kako lahko sanirate posledice, če ste obsevanju bili izpostavljeni.Dejstvo je, da svet postaja vse bolj nevaren in nezdrav kraj. Hkrati je dejstvo, da bomo, če/ko se kaj zgodi, verjetno prepuščeni sami sebi. To nas je spodbudilo, da smo združili moči in poklicali na pomoč tudi kolege iz drugih držav ter zbrali zanesljive informacije in preverjene rešitve za zmanjšanje tveganj, ki jih danes prinaša radioaktivno sevanje.Naučite se prepoznati sevanja, in kar je še pomembnejše, spoznajte preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz. kako lahko sanirate posledice, če ste bili izpostavljeni sevanju.Če pa norost svetovnih voditeljev ali teroristov uide z vajeti, bodo taka spoznanja odločilna za preživetje in zdravje prihodnjih rodov.O ČEM BOSTE BRALI V NOVEM PRIROČNIKU Naravne rešitve za radiacijo• Koliko smo že izpostavljeni radioaktivnemu sevanju?• Kakšna tveganja predstavljajo različni diagnostični postopki in terapije, ki uporabljajo obsevanje?• S katerimi naravnimi pripravki lahko omejimo posledice medicinskega obsevanja?• Koliko živil je radioaktivno obsevanih?• Koliko sevajo različni gradbeni materiali, gnojila in razni sodobni izdelki?• Koliko se lahko zavarujemo pred poškodbami, ki jih prinašajo različna sevanja radioaktivnih snovi?• Kaj storiti, če pride do večje kontaminacije okolja, v katerem živimo?• Kako ukrepati, če bi prišlo do havarije na nuklearki ali do uporabe atomskega orožja?• Kako delujejo različni naravni pripravki in kako jih pravilno uporabiti?• Kako obvarovati tla in rastline pred kontaminacijo?• Preprosti načini za čiščenje že kontaminiranih tal …Želeli bi si, da takega priročnika ne bi potrebovali. Ker pa svet postaja vse bolj nevaren kraj, tudi ohranjanje zdravja v njem zahteva vse več znanj in spretnosti. Obvladovanje pripravkov in poznavanje napotkov, ki jih natančno opisujemo v knjigi, lahko odločilno vplivata na zdravje vas in vašega okolja. Zato je dobro vedeti.

Sevanja, ki smo jim izpostavljeni, so iz dneva v dan večja. Naučite se jih prepoznati in kar je še bolj pomembno spoznajte preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz kako lahko sanirate posledice, če ste obsevanju bili izpostavljeni. Naravne rešitve za radiacijo Sevanja, ki smo jim izpostavljeni, so iz dneva v dan večja.

Verjetno gobarje najbolj zanima, katere so gobe varne in katere ne. V knjigi Naravne rešitve za radiacijo smo zato objavili celoten seznam nevarnih in tudi seznam tistih, ki imajo zelo nizko akumulacijo radioaktivnosti.

POVEZANE KNJIGE