Načrt duše

Načrt duše - Robert Schwartz | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Schwartz
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Načrt duše.pdf
ISBN
3219934402933

OPIS

Avtor Robert Schwartz nam je končno dal to, kar so vsi čakali: dokaz, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledice dogovorov med dušami pred utelešenjem.V tej knjigi so zgodbe desetih ljudi, ki so pred rojstvom načrtovali, da bodo izkusili izjemne težave oziroma izzive. Avtor v sodelovanju s štirimi nadarjenimi mediji in kanalizatorji odkriva, kaj so si izbrali in zakaj.S temi osupljivimi pričevanji o načrtovanju življenja pred rojstvom lahko ugotovimo, zakaj se odločimo izkusiti izzive, kot so bolezen, težavni odnosi, smrt ljubljene osebe in nesreče. In dojamemo, kako kot duša načrtujemo svoje življenje ter povsem zavestno "uporabimo" svoje izzive, da pospešimo svojo duhovno rast in zdravljenje.V rokah imamo izjemno pronicljiv vodnik, ki razkriva, zakaj se naša življenja razpletajo tako, kot se, in kako jih lahko še poglobimo.Mogočna knjiga, ki je pomagala že tisočim ljudem do spoznanj, ki so jim olajšala življenja.

Poslanstvom, ki smo ga namenili sami sebi, še preden smo se rodili. Sami smo izbrali svoje življenjske okoliščine, odnose in dogodke. Načrt duše odkriva, da so lahko naše najtežje izkušnje, naše trpljenje, prežeti s skrivnim poslanstvom.

Dejstvo, da ste naleteli na to knjigo, kaže, da ste dovzetni za spodbude svoje duše. Avtor Robert Schwartz je leta 2003 na osebni seansi z medijem osupnil, ko se je pogovarjal z nesnovnimi bitji, ki so o njem vedela vse; vedela niso samo tega, kaj je naredil v življenju, ampak tudi to ... Načrt vaše duše Robert Schwartz.

POVEZANE KNJIGE