Mandale

Mandale - Zmago Šmitek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zmago Šmitek
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Mandale.pdf
ISBN
2700090711681

OPIS

Vzorci mandal, ki so se nekoč selili z azijskimi romarji, menihi in trgovci tisoče kilometrov daleč, ne glede na vse težave in nevarnosti, danes zlahka dosegajo vse dele sveta, bodisi prek množičnih medijev ali varno shranjeni v letalski prtljagi turistov. Mandale so sestavni del naših modernih življenj. Najdemo jih praktično vsepovsod, a pogosto ne vemo, od kod prihajajo, kaj je botrovalo njihovemu nastanku in del kakšnih socialnih in religioznih praks so mandale na vzhodu bile in pogosto še zmeraj so.

»Najbolj mi je bilo všeč, ker smo bili zunaj.« »Izbrala sem lahko različne stvari, zato je moja mandala zelo lepa.« Mandale 16. - 30.

Barvanje lajša stres, napetost in hiperaktivnost. Pomaga ublažiti travme in pomaga skozi stiske. V posnetku nadete likovno nalogo za naravoslovni dan.

POVEZANE KNJIGE