Lihožerci za vedno

Lihožerci za vedno - Pavel Šrut | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavel Šrut
DIMENZIJA
7,1 MB
IME DATOTEKE
Lihožerci za vedno.pdf
ISBN
4183936034528

OPIS

Fantastična bitja V otroškem leposlovju elektronske knjige. Lihožerci za vedno predstavljajo zaključni del zabavne trilogije o teh nenavadnih bitjih. Pavel Šrut (1940), ki velja za enega najboljših čeških pisateljev, je za prvi del trilogije prejel nagrado Magnesia Litera, delo pa je bilo na Češkem razglašeno za mladinsko knjigo desetletja. Lihožerci za vedno predstavljajo zaključni del zabavne trilogije o teh nenavadnih bitjih.

Da so ta našim očem nevidna bitja postala vidna, je ... Za vse, ki še vedno ne veste, kam so se skrili pari vaših nogavic, je zadnji čas, da spoznate mala nagajiva bitja s čudnimi imeni, ki skrivaj prebivajo po kotih vaših domovanj in se hranijo z nogavicami. Vsak požre seveda samo po eno, po navadi levo, in ker ena nogavica ni par, je torej liha, se ti mali vragi imenujejo lihožerci. Lihožerci za vedno.

POVEZANE KNJIGE