Čuječnost in vzgoja

Čuječnost in vzgoja - Eva Škobalj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Škobalj
DIMENZIJA
7,52 MB
IME DATOTEKE
Čuječnost in vzgoja.pdf
ISBN
9550541879286

OPIS

Izšla je knjiga z naslovom Čuječnost in vzgoja, katere avtorica je dr. Eva Škobalj, profesorica na Prvi gimnaziji v Mariboru. Knjiga je rezultat dolgoletnih izkušenj avtorice pri delu z mladimi, zato je praktična, življenjska in predvsem uporabna. Primerna je za učitelje, starše, mladino in za vse, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja. Dr. Eva Škobalj že več kot dve desetletji aktivno proučuje vpliv čuječnosti v vzgoji in tudi sicer v vsakodnevnih odnosih. Gre za navdihujočo knjigo, polno življenjskih zgodb, ki so se pokazale kot izredno učinkovito sredstvo za motiviranje tako mladine, kot tudi vseh drugih. Nedvomno gre za knjigo, ki bi jo moral prebrati vsak roditelj, učitelj in mladostnik, pa tudi vsi, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Razmislek je edini učinkovit način, ki prinese spremembo v naše življenje na kateremkoli področju.... za odrasle (Čuječnost, Čuječnost za ustvarjalnost, Čuječnost - trening za obvladovanje stresa in polno prisotnost v življenju, Čuječnost za zdravje, Čuječnost in vzgoja, Mir, Zdravilna moč čuječnosti, Lahkotnost uma …), za mlade (Čuječnost za otroke in najstnike, nekaj vaj lahko najdete tudi v knjigi Naj …), ČUJEČNOST Med dražljajem in odzivom nanj je prostor. V tem prostoru se nahaja naša svoboda in moč, da izberemo kako bomo ravnali.

Pri praksi čuječnosti razvijamo sprejemanje tako, da vzamemo vsak trenutek takšnega, kot je. Nadaljuj z branjem .

POVEZANE KNJIGE