Celica št. 2

Celica št. 2 - Gregor Kosi | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregor Kosi
DIMENZIJA
11,75 MB
IME DATOTEKE
Celica št. 2.pdf
ISBN
6141748840194

OPIS

Ljudske vstaje odnesejo političnega šerifa. Zmagovalec županskih volitev v neznatnem mestecu Srednjega Poevropljenja se s svojim molilnim štabom udobno namesti v kabinetu. Navideznost si nadane nova oblačila.Dobrohoten protagonist, ki verjame v spremembe, vstopi v uradniški labirint. V blodnjaku svetovalcev, aparatčikov, prisklednikov in konformistov se trudi in zoperstavlja tako dolgo, dokler mu ne odvzamejo pooblastil in ga preselijo v pisarno na koncu hodnika.Antijunak novega časa in nove oblasti.

FOTOSINTEZA CELIČNO DIHANJE V KATERIH ORGANIZMIH POTEKA? KJE POTEKA? KDAJ POTEKA? ... (2. odst.

The top-line GT included a 5-speed W-50 manual transmission, rocker panel GT stripes and styled steel wheels with chrome trim rings. The ... V tokratni oddaji nas čakajo pesniška zbirka Iztoka Osojnika Hamlet, roman Gregorja Kosija Celica št.

POVEZANE KNJIGE