Bonton (bonbon) za vsak dan

Bonton (bonbon) za vsak dan - Irena Potočar Papež | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irena Potočar Papež
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Bonton (bonbon) za vsak dan.pdf
ISBN
2458126999388

OPIS

Pisati o bontonu in tovrstnih pravilih ni enostavno. Spremebe v družbi so namreč že sestavni del vsakdana in te narekujejo nove smernice tudi na področju bontona. A kljub temu obstajajo brezčasna pravila kulture, dialoga in vedenja, skozi katera se iskrijo vrednote. Prav danes, v tretjem tisočletju, je to izjemno pomembno - biti človek človeku. Ga spoštovati, ceniti, upoštevati, poslušati in razumeti. V prav vsak odnos in stik z drugimi, pa naj bo to na zasebnem ali poslovnem odru življenja, v otroštvu, mladosti ali odrasli dobi, na vasi ali v mestu, v Sloveniji ali kje drugje ..., je namreč pomembno vnesti dostojanstvo in spoštovanje.Pred začetkom pisanja te knjige je avtorica, gospa Irena Potočar Papež, veliko razmišljala o natančnejši vsebini in se spraševala kaj napisati drugače, kaj vnesti v knjigo, česar še nismo nikjer prebrali. So namreč pravila, ki so splošno uveljavljena in o njih pišejo vsi avtorji knjig o poslovnem bontonu. Tisto, s čimer je avtorica želela vdihniti knjigi življenje, so njeni primeri iz prakse in zgodbe, ki so jih povedali udeleženci njenih delavnic in predavanj. V teh, bolj praktičnih primerih, izpostavlja nekatere posebne situacije, ki nas spravljajo v zadrego in jih je včasih težko predvideti. Izbrala jih je na podlagi vprašanj, ki ste jih zastavili, ko ste se znašli v konkretni zadregi, povezani s (poslovnim) bontonom.

19. Kako izberemo primerna darila za različne priložnosti? 20. Vodi različne dogodke in je avtorica knjig Jezikovna odličnost, Bonton (bonbon) za vsak dan, Moj prijatelj BonTONČEK in Nasmehni se! ter Beležnice hvaležnosti.

Beseda bo tekla o vedenju za osebno in poslovn Seminar bo vodila Irena Potočar Papež, univ. dipl.

POVEZANE KNJIGE