Astrološka sanjska knjiga

Astrološka sanjska knjiga - Jan Oven | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Oven
DIMENZIJA
4,76 MB
IME DATOTEKE
Astrološka sanjska knjiga.pdf
ISBN
5586853784055

OPIS

V Astrološki sanjski knjigi najdete razlage skoraj 1600 sanjskih simbolov.Poleg splošnih razlag, običajnih za sanjske knjige, boste našli tudi razlage simbolov za posamezna astrološka znamenja. (Če ste na primer sanjali gumb in ste rojeni v znamenju Ovna, gumb za vas pomeni prijetno presenečenje, če pa ste denimo Strelec, pomeni nesrečno ljubezen.)

Astrološka sanjska knjiga; Jan Oven Poleg splošnih razlag, običajnih za sanjske knjige, boste našli tudi razlage simbolov za posamezna astrološka znamenja. (Če ste na primer sanjali gumb in ste rojeni v znamenju Ovna, gumb za vas pomeni prijetno presenečenje, če pa ste denimo Strelec, pomeni nesrečno ljubezen.) ASTROLOŠKA SANJSKA KNJIGA.

Astrološka sanjska knjiga . 0 Pregled(i) Hiter pregled.

POVEZANE KNJIGE