Anina kuhinja za nenapovedane goste

Anina kuhinja za nenapovedane goste - Ana Žontar Kristanc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Žontar Kristanc
DIMENZIJA
4,90 MB
IME DATOTEKE
Anina kuhinja za nenapovedane goste.pdf
ISBN
8210792111715

OPIS

Mnogim od nas uspe v svoj delovnik vsak dan spraviti vsaj skupno kosilo ali večerjo, pri marsikomu pa zaradi dolgega službenega urnika niti to večkrat ne pride v poštev. Kljub temu je vsem skupno, kdaj se radi pokažemo s svojimi kuharskimi veščinami, in to je takrat, ko pridejo gostje.Velikokrat se gostje nenapovedano prikažejo ali pa se napovejo v zelo kratkem času in takrat se znajdemo v neprijetnem položaju, saj ne vemo kaj ponuditi, da bi bilo zanimivo, okusno in vseeno domače.Ta kuharica je bil pripravljena zato, da vam olajša takšne trenutke, tako da imate pred seboj kup preprostih, ekspresnih, zanimivih idej, kako z le nekaj minutami dela očarati goste in jim dati občutek, da ste se zanje prav posebej potrudili.

nekaj mojih receptov ... Anina kuhinja. 75.073 všečkov · O tem govori 5.537 oseb.

Poleg vseh idej za recepte pa vsebuje tudi razdelek Ustvarjanje, ki spodbuja kulinarično ustvarjalnost v krogu družine. ...

POVEZANE KNJIGE