Anina kuhinja za nenapovedane goste

Anina kuhinja za nenapovedane goste - Ana Žontar Kristanc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Žontar Kristanc
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Anina kuhinja za nenapovedane goste.pdf
ISBN
9360523851287

OPIS

Mnogim od nas uspe v svoj delovnik vsak dan spraviti vsaj skupno kosilo ali večerjo, pri marsikomu pa zaradi dolgega službenega urnika niti to večkrat ne pride v poštev. Kljub temu je vsem skupno, kdaj se radi pokažemo s svojimi kuharskimi veščinami, in to je takrat, ko pridejo gostje.Velikokrat se gostje nenapovedano prikažejo ali pa se napovejo v zelo kratkem času in takrat se znajdemo v neprijetnem položaju, saj ne vemo kaj ponuditi, da bi bilo zanimivo, okusno in vseeno domače.Ta kuharica je bil pripravljena zato, da vam olajša takšne trenutke, tako da imate pred seboj kup preprostih, ekspresnih, zanimivih idej, kako z le nekaj minutami dela očarati goste in jim dati občutek, da ste se zanje prav posebej potrudili.

knjiga je v zaboju pod zaporedno številko 100. redna cena za knjigo je 21.90 eur. Mnenja sem, da na naše police spada tudi slovenski priročnik/kuharica, namenjena nosečnicam in doječim mamicam in ne samo prevedene ter zastarele literature.

Prijavi napako. Trend cene Ana Žontar Kristanc: Anina kuhinja za nenapovedane goste. Anina kuhinja za nenapovedane goste.

POVEZANE KNJIGE