Angel v soseski

Angel v soseski - Kristín Steinsdóttir | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristín Steinsdóttir
DIMENZIJA
7,18 MB
IME DATOTEKE
Angel v soseski.pdf
ISBN
6115258440669

OPIS

Askur živi z mamo v bloku v zahodnem delu islandskega mesta Reykjavik. Vsi mislijo, da tam živijo samo zelo običajni ljudje – ampak Askur ve, da to ni res. Naokoli se potikajo volkodlak, Pika Nogavička, srebrna ribica in angel, če omenimo samo nekatere.Angel v soseski je osupljiva in izvirna zgodba, v kateri fantove fantazije o življenju ustvarijo neštete podobe, saj je njegova domišljija brez meja.O AVTORICI:Kristín Steinsdóttir je ena najbolj priznanih islandskih pisateljic za otroke. Za svoje delo je prejela številne nagrade, med drugim tudi Nordijsko nagrado za otroško književnost in Islandsko nagrado za otroško književnost, hkrati pa je bila nominirana za nagrado Nordijskega sveta za književnost. Za zasluge na področju islandske književnosti je bila odlikovana z najvišjim odlikovanjem Republike Islandije, z redom Sokola.

O AVTORICI: Kristín Steinsdóttir je ena najbolj priznanih islandskih pisateljic za otroke. Za svoje delo je prejela številne nagrade, med drugim tudi Nordijsko nagrado za otroško ... Angel v soseski dokazuje, kako majav in občutljiv je notranji svet otroka na poti k odraščanju, kako težko razume revščino, sprejema ločitev staršev, nova partnerstva staršev, kako sramežljiv in osamljen je v medosebnih odnosih, a tudi tako drugačen, ko končno naleti na prave prijatelje, ter močen, če se zateče v domišljijo. Angel v soseski Kristín Steinsdóttir / Založba Malinc.

Adijo, Jona. Jona in prestrašeni hladilnik.

POVEZANE KNJIGE