Življenje je tvoje

Življenje je tvoje - Louise L. Hay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise L. Hay
DIMENZIJA
4,77 MB
IME DATOTEKE
Življenje je tvoje.pdf
ISBN
5579469847646

OPIS

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi.V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo."V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro."Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi.Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost.Točka moči je vedno v sedanjem trenutku.Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe.Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.\' To je le misel in misel lahko spremenimo.Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde.Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka.Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče.Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem.Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe.Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb.Sami ustvarimo vsako t.i. "bolezen" našega telesa.

»Ne glede na to, koliko si star, ko se kaj takega zgodi, se tvoje življenje za nazaj v sekundi izbriše in obstane, kot da si naredil samo to in izključno to.« tvoje življenje je v vsakem trenutku polno priložnosti! Poglej, kaj lahko v tem trenutku narediš, da bo to prineslo obilje v tvoje življenje in življenje drugih! Kdaj je tvoje srce res radostno, polno sreče in zadovoljstva: ko narediš in doprineseš nekaj dobrega drugim ali ko iščeš zadovoljstvo le zase? Življenje je tvoje, Louise L. Hay.

Ne ravnajte se po občutkih drugih in razumite, da pa skoraj nikomur ni mar za vaše občutke. - Payne Stewart, profesionalni igralec golfa Vsako življenje je posebno na svoj način. Moje, tvoje … od kogarkoli.

POVEZANE KNJIGE