Življenje je tvoje

Življenje je tvoje - Louise L. Hay | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise L. Hay
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Življenje je tvoje.pdf
ISBN
1042217016022

OPIS

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi.V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo."V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro."Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi.Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost.Točka moči je vedno v sedanjem trenutku.Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe.Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.\' To je le misel in misel lahko spremenimo.Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde.Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka.Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče.Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem.Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe.Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb.Sami ustvarimo vsako t.i. "bolezen" našega telesa.

Za to si lahko čestitate. "Moški ne jokajo!" "Ženske ne znajo ravnati z denarjem!" Kako omejene misli! Ko smo še majhni, se učimo kako čutiti sebe in življenje, tako, da opazujemo reakcije odraslih življenje je tvoje.

Postala je ena izmed največjih učiteljev življenja na svetu. Življenje je tvoje ni samo knjiga, temveč je vsestranski priročnik osebnostne rasti, ki nova spoznanja prinaša tako začetnikom na tem področju, kot tudi utečenim mojstrom, ki že spretno iščejo svoje aha momente. Podnaslov knjige; odslovi vse svoje bolezni ter v svoje življenje privabi ljubezen, srečo in bogastvo, je zelo zgovoren in ... Iz knjige Življenje je tvoje: V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno.

POVEZANE KNJIGE