Zdravljenje artritisa

Zdravljenje artritisa - Barbara Černe | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Černe
DIMENZIJA
4,84 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje artritisa.pdf
ISBN
2429661904180

OPIS

Spoznajmo možnosti, kako sami ozdravimo ali preprečimo artritis, ki dela preglavice vse več ljudem. V Sloveniji zaradi artritisa odide v pokoj dvaintrideset odstotkov ljudi, ki jih invalidsko upokojijo zaradi bolezni gibal.Izvemo, zakaj se bolezen poslabša pozimi, kako so lahko bolečine v sklepih med drugim tudi posledica napačnega prehranjevanja, in zakaj je večina uspešnih strokovnjakov, ki se spopadajo z artritisom, obrnila hrbet uradni medicini in rezultate našla tam, kjer so ves čas – v naravi. In ne nazadnje: priložen je sveženj terapij, ki večino zdravil proti artritisu preprosto odplaknejo …Zmanjšana mobilnost prispeva k drugim boleznim, ki slabšajo kakovost življenja obolelih, povečujejo tveganje za nastanek debelosti, depresije, bolezni srca in številne druge. Artritis je ena najdražjih bolezni! Stroški zdravljenja, pa naj je uspešno ali ne, so v meteorskem vzponu. Strokovnjaki ocenjujejo, da stane zdravljenje artritisa več tisoč evrov po osebi. Zapraviti denar za nekaj, kar ne pomaga, je strašanska neumnost!Sodobne študije posvečajo vse več pozornosti alternativnim oblikam zdravljenja artritisa. Dokazujejo, da lahko z doslednim in pravilnim prehranjevanjem, gibanjem, dihanjem in zmanjševanjem stresa omilimo bolečino, otekanje in vse druge tegobe, ki spremljajo to bolezen.

Potekajo številne klinične raziskave, ki proučujejo to tveganje. Različne vrste artritisa zahtevajo različno zdravljenje, saj so tudi znaki in simptomi artritisa različni, tako kot tudi tveganja za nastanek drugačna. Dve različni vrsti artritisa se lahko povsem drugače odražata in natančen posvet z zdravnikom je nujen za postavitev prave diagnoze. Zdravljenje artritisa V knjigi Zdravljenje artritisa bomo izvedeli, zakaj se bolezen poslabša pozimi, kako so lahko bolečine v sklepih med drugim tudi posledica nepačnega prehranjevanja, in zakaj je večina uspešnih strokovnjakov, ki se spopadajo z artritisom, obrnila hrbet uradni medicini in rezultate našla tam, kjer so ves čas - v naravi. Zdravljenje revmatoidnega artritisa se razlikuje od zdravljenja spondiloartritisa, vendar se delno uporabljajo podobna zdravila.

O teh ukrepih se posvetujte s kvalificiranim terapevtom, ki vam bo pomagal določiti, katere metode so za vas najprimernejše in kako jih varno izvesti. Razstrupljanje težkih kovin, protiglivična dieta, zdravljenje miazem Zdravljenje revmatoidnega artritisa.

POVEZANE KNJIGE