Vonji življenja

Vonji življenja - Nataša Žilevski | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Žilevski
DIMENZIJA
7,78 MB
IME DATOTEKE
Vonji življenja.pdf
ISBN
1123846347541

OPIS

Vonji življenja so naravno zdravilo proti fobijam in klišejem, ki se (žal, še vedno!) lepijo na posameznike, zlasti generacijo starejših. Z univerzalno sporočilnostjo, s slikovitostjo in prisrčnimi ekspresivnimi vložki, značilnimi za živahno in neposredno komunikacijo, bodo te kratke zgodbe brez stranskih učinkov razširjale spoznavni, socialni in čustveni domet številnih bralcev.

Zraven Vonjev Življenja bo predstavljena tudi aromaterapija, da bo večer res zanimiv. Naši pogledi. Ob svetovnem dnevu materinščine se vprašajmo, ali jo res znamo in… Vonji čustev.

Knjiga Vonji življenja diši p... Vonji življenja : Avtorica Nataša Žilevski je upokojena splošna zdravnica s podeželja z bogatimi življenjskimi izkušnjami. Pred 4 leti se je po upokojitvi s Kočevskega preselila v Ljubljano in začela s pisanjem kratkih zgodb.

POVEZANE KNJIGE