Umetnost življenja

Umetnost življenja - Cesare Pavese | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cesare Pavese
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Umetnost življenja.pdf
ISBN
5554726974783

OPIS

Umetnost življenja je Pavesejev intimni dnevnik. Pisal ga je zadnjih penajst let svojega življenja, od konfinacije v zaporu na jugu Italije, do svoje tragične smrti v Torinu. Dnevnik, za katerega je sam izrazil željo, da se nekoč objavi, prinaša favstovske introspekcije v temačna čustvena stanja in razočaranja, pa tudi v zanos zaljubljenosti in navdušenje nad lastnimi dosežki. V slogovno raznolikih, a dovršenih zapisih najdemo pronicljive refleksije umetnosti, prepredene s citati iz svetovne literature, in dragocene medklice k lastni ustvarjalnosti. Kakor v njegovih delih, je tudi v dnevniku mogoče opaziti navdušenje nad divjim, surovim in spontanim, ki jih je Pavese odkrival v vseskozi povzdigovanem času otroštva.

Ideja za Umetnost življenja je nastala, ob spoznanju, da življenje pravzaprav je umetnost. Sem čopič, ki ga držim v roki in rišem po... Spletna mesta Dela d.o.o.

Deli: Količina-1 + 19,95 € Predviden rok dobave: 3 - 5 dni ... Umetnost življenja leži u sadašnjem trenutku." Raspored turneje | Video zapisi. Budite informisani.

POVEZANE KNJIGE