Slikovni priročnik biologija

Slikovni priročnik biologija - Corinne Stockley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Corinne Stockley
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Slikovni priročnik biologija.pdf
ISBN
4139909207371

OPIS

Bogato ilustriran priročnik o biologiji Corrine Stockley nam na prijazen in prikupen način približa tudi najbolj zapletene pojme.Kako zabavna in prikupna je lahko biologija spoznamo iz novega Slikovnega priročnika Tehniške založbe Slovenije.Ekologija in živa bitjaRastlineŽivaliČlovekRazmnoževanje in genetikaSplošna biologijaVse to in še marsikaj je upodobljeno z bogatimi ilustracijami in uporabnimi diagrami. Je idealna literatura za vse, ki se učijo biologijo, in bo v pomoč pri pripravah na preizkuse znanja ter izpite.

Razmnoževanje in genetika. Splošna biologija Slikovni priročnik - Biologija.

Knjiga Metulji Notranjske in Primorske, ki je izšla decembra 2009, je slikovni priročnik za določanje dnevnih metuljev v naravi. V knjigi je s fotografijami predstavljenih 142 vrst metuljev, kar predstavlja 80 odstotkov v Sloveniji živečih vrst dnevnih metuljev. Slikovni priročnik.

POVEZANE KNJIGE