Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja

Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja - Gary Holz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Holz
DIMENZIJA
4,82 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja.pdf
ISBN
4015070752783

OPIS

Večkrat nagrajenemu fiziku, dr. Garyju Holzu, so leta 1983 diagnosticirali kronično, progresivno multiplo sklerozo. Leta 1988 je bil kvadriplegik. Nato so mu leta 1994 zdravniki povedali, da sta pred njim le še dve leti življenja. Po naključnem srečanju se je sam, na vozičku, odpravil v Avstralijo, kjer so mu pomagali, da je ozdravil in tudi odkril dar zdravljenja. Knjigo je napisal na prošnjo aboridžinskih zdravilcev. V njej razkriva prepričanja in načela aboridžinskega zdravilstva, ki je staro več kot 60.000 let. Opisuje postopni proces, po katerem je čudežno ozdravel, sanjski čas, duhovne vodnike in telepatijo ter vlogo misli v zdravljenju in bolezni. Navaja pet ključnih korakov v aboridžinskem zdravilnem procesu, ki razkriva in reprogramira nezavedne motivacije za bolezen, nato pa omogoči zdravljenje na celični in dušni ravni.

Odkrijte svoj talent. Tomaž Flegar 12/10/2017 Ni Komentarjev.

Garyju Holzu, so leta 1983 diagnosticirali kronično, progresivno multiplo sklerozo. Večkrat nagrajenemu fiziku, dr. Garyju Holzu, so leta 1983 diagnosticirali kronično, progresivno multiplo sklerozo.

POVEZANE KNJIGE