Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov

Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov - Špela Gorenc Jazbec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Špela Gorenc Jazbec
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov.pdf
ISBN
2262196666804

OPIS

Priročnik je namenjen vsem staršem in njihovim malčkom, ki si želijo na najpristnejši in najnaravnejši način doživeti starševstvo že od vsega začetka.Razdeljen je na dva glavna dela. Prvi je namenjen predstavitvi ustreznih pripomočkov in opreme, kjer so opisana vsa pomembna dejstva, ki jih je pred odločitvijo za nakup koristno poznati, saj se nemalokrat zgodi, da starši za otroka kupijo vrsto pripomočkov in opreme, samo zato, ker jih o tem prepričajo prodajalci. Otroku pa s tem nič ne koristijo, lahko mu celo škodijo. Zakaj bi torej potrošili preveč denarja za nepotrebne in nekoristne stvari?V drugem delu pripročnika pa je opisano pravilno ravnanje z dojenčkom oziroma z otrokom ("baby handling"). Otrokov razvoj gre naprej sam od seba, saj ga ima vsakdo zapisanega v genih. Z napačnim ravnanjem pa razvoj vseeno lahko upočasnimo oziroma mu odvzamemo kakovost. V priročniku, ki je pred vami, je kar nekaj osnovnih informacij, popolnoma drugačen je tudi način razmišljanja o vašem otroku in ravnanju z njim - od držanja v naročju, preoblačenja, hranjenja, podiranja kupčka, kopanja in še mnogo več.

mesecem, da bo njegov razvoj normalen, Nekateri avtorji, ki se ukvarjajo z nego dojenčkov, dajejo prednost samostalniku ravnanje, češ da rokovanje prej asociira na kak predmet kot na dojenčka, gl. npr.

V njem so zajeti osnovni prijemi baby handlinga. Špela Gorenc Jazbec: Pravilno ravnanje z dojenč kom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov Priročnik je namenjen vsem staršem in njihovim malčkom, ki si želijo na najpristnejši in najnaravnejši način doživeti starševstvo že od vsega začetka.Celoten opis Kakšno je pravilno polaganje in dviganje dojenčka med 3. in 15.

POVEZANE KNJIGE